Cum ne poți ajuta?

Donează

În timpul scurs de la înființare Mișcarea a fost organizată și menținută prin muncă asiduă și voluntariat.
La început, nu aveam angajați, nici birou propriu-zis, dar aveam membri și simpatizanți care nu s-au sfiit să ne acorde ajutor fizic și intelectual. Putem, deci, afirma că a meritat acest efort, ne-am dezvoltat foarte mult și sperăm că am reușit să sădim floarea speranței în multe inimi din cadrul comunității noastre.

Perioada pionieratului a luat însă sfârșit, am ajuns la o răscruce de drum, astfel că pentru menținerea organizației avem nevoie de consolidarea ei. Organizația a luat-o pe un drum ascendent, făcând pași precauți și are nevoie de suportul comunității. Te rugăm să ne ajuți în acest sens.

Mișcarea Angajament Civic (CEMO) afirmă că pentru utilizarea limbii materne, exercitarea demnității umane și a drepturilor elementare ale omului nu este nevoie de intervenția vreunui partid politic care să-și țină spatele pentru noi. Avem tot ce ne trebuie în noi înșine, trebuie doar să ne identificăm rezervele, calitățile latente, să ne redescoperim glasul uitat și să începem o viață demnă.

În aceste demersuri vă poate fi de folos CEMO. Ea nu oferă o soluție miraculoasă, nu dorește să rezolve probleme curente în locul celor avizați, ea arată drumul către noi înșine și deschide o portiță, care, până nu de mult era ferecată. Restul nu mai depinde de CEMO.

Dacă apreciezi că activitatea CEMO este importantă și ești de acord cu scopurile acesteia, pentru constituirea unei comunități solidare, tolerenate și într-adevăr multiculturale, te rugăm să sprijini cu donația Ta păstrarea și independența organizației.

Doar patru motive pentru sprijinirea CEMO:
1. CEMO este o organizație de promovare a intereselor / advocacy cu propuneri inedite.
2. CEMO reacționează eficace, rapid și este capabilă să reflecteze opinia comunității.
3. CEMo este independentă.
4. CEMO crede în schimbare și ia atitudine pentru ca viața comunității să se schimbe în bine.
Donații bănești

Fondurile primite sub forma donațiilor vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor administrative, finanțarea campaniilor de conștientizare și pentru achiziția de materiale consumabile necesare activității specifice.
Deasemenea, te invităm să ne oferi cei 2% din impozitul de venit și investește în viitor!

Donații de bunuri

Donațiile sub forma unor bunuri utile, de birotică sau servicii ne pot ajuta foarte mult, deoarece prin acestea putem reduce semnificativ cheltuielile de regie, astfel vom putea administra resursele bugetare pe o durată mai îndelungată.

Afiliază-te la CEMO

Afiliază-te la CEMO și ajută să schimbăm societatea!
Ca și voluntar(i), puteți ajuta la rezolvarea problemelor administrative, la traducerea textelorc postate, în organizare, suport cu ocazia evenimentelor, iar dacă niciuna dintre activitățile menționae nu ți se pretează, vom inventa ceva împreună pentru tine!

Dacă vrei să ni te alături, anunță-ne pe adresa info@cemo.ro

Participă în acțiunile CEMO

"Pare nostim dacă scriem o scrisoare unor oameni care conduc un regim autoritar sau opresiv - pare haios să ai un partener de corespondență dictator, dar cu siguranță el s-ar simți deranjat, dacă scrisorile tale ajung la el." Sting

Prin acțiunile noastre dorim să transmitem mesajul că drepturile omului nu pot fi încălcate fără consecințe, dar și faptul că legile naționale și internaționale, convențiile, tratatele și drepturile fundamentale ale omului trebuie respectate. Dacă vrei să participi la acțiunile noastre, scrie-ne la adresa de e-mail info@cemo.ro
Copyright CEMO - 2013
TgM
RO   HU   EN
www.evolveandinvolve.ro

www.creaction2012.blog
spot.ro