RO   HU   EN
Copyright CEMO
TgM
2 % Jövedelemadó

    A
CEMO hisz abban, hogy megtanulhatunk élni jogainkkal, nem kell hozzá semmi más, mint
bátorság, hit, kitartás és közösségünk iránti elkötelezettség. Amennyiben ismered a CEMO munkásságát, egyetértesz célkitűzéseinkkel és fontosak számodra jogaid, anyanyelved, továbbá szeretnél egy toleráns és többnyelvű közösségben élni, kérlek támogasd szervezetünk fennmaradását és függetlenségének megőrzését személyi jövedelemadód 2%-val. A 571/2003-as törvény értelmében adott a lehetőség, hogy az államnak kötelező módon befizetendő jövedelemadó 2%-át egy civil szervezetnek ajánld fel. Dönthetsz úgy is, hogy nem rendelkezel jövedelemadód 2%-áról, ebben az esetben ez az összeg automatikusan az államkasszát gazdagítja.

Az alábbi  űrlap kitöltésével hozzájárulhatsz a CEMO érdekérvényesítő ügyeinek - kétnyelvű utcanévtáblák Marosvásárhelyen, kétnyelvűség az oktatásban, kétnyelvűség a közigazgatásban - sikeréhez.
Az űrlap kitöltése nagyon egyszerű csupán a I. részben a személyes adataidat kell beírni.  A III. részt már kitöltöttük a CEMO adataival. A jövedelmed után befizetett adó összegét nem szükséges beírnod, mert a hivatal leadás után kiszámolja és beírja. A felajánlást a formanyomtatvány alján, aláírásoddal hitelesíted. A kitöltött űrlap leadható személyesen vagy postai úton a lakcímedhez legközelebb eső Adó és Pénzügyi Hivatalhoz 2015. május közepéig. 
Akiknek nincs ideje elmenni az adóhivatalba, szervezetünk munkatársainak átadhatják az általuk kitöltött űrlapot, mi majd leadjuk az illetékes hatósághoz. Irodánk címe: Marosvásárhely, Deus Providebit Tanulmányi Ház, Rózsák tere 61, harmadik emelet.

Köszönettel,
a
CEMO csapata
/